Povestea

Livrăm bucurie într-un buchet!
  /  Povestea

Bine ai venit la
Atelier Butterflies!

Povestea noastră începe undeva prin 2008, când, din dorinţa de a înfiinţa o afacere, ne-am gândit la o florărie. Pe atunci încă credeam că oamenii crează afaceri, nu că afacerile pot crea oameni. Acum credem că ne-am înşelat. Afacerea a crescut cu noi, iar noi am crescut cu afacerea, pentru ca între timp să devină o adevărată pasiune.
Atelier nu am fost dintotdeauna, ci am devenit pe parcurs. Suntem un atelier pentru că meşteşugim cu mâini iscusite buchete şi aranjamente din flori şi din poveştile clienţilor noştri. La început am ales să ne definim prin originalitate. Cu timpul, am devenit o sursă de inspiraţie.
Cine va spune că are o echipă „dedicată” va vrea să vă impresioneze. Noi vă vom spune că avem o echipă cu care s-a lucrat din greu, ani de-a rândul, pentru ceea ce este astăzi Atelier Butterflies. Fiecare membru din echipă a crescut şi el frumos, împreună cu atelierul.
Dar cel mai frumos a crescut Paula, omul locului nostru. Aţi ghicit! Această este povestea fericită în care un om şi-a găsit menirea.
„Când pun mâna pe foarfecă, ea parcă merge singură şi o ia îaintea minţii mele.”
Aranjamentele Paulei sunt îndrăzneţe, personale (căci este prea sec spus „personalizate”) şi inedite. Paula a înţeles că orice floare este frumoasă şi poate fi o bucurie pentru cineva, atunci când pui şi sufletul tău alături de ea. Secretul creativităţii constă din pasiune şi eleganţă, nu neapărat din opulenţă.
Pe unii dintre noi îi leagă de amintiri o floare şi mirosul ei. Iar dacă vrei să-ţi spunem şi ţie povestea, te invităm să ne-o împărtăşeşti.

paula atelier butterflies

Vezi proiectele noastre!

Portofoliu

Clienţii noştri fericiţi

Testimoniale

Botez şi nuntă Ian, Emilia & Daniel

Botez şi nuntă Ian, Emilia & Daniel

Hei dragelor, vă mulțumim din suflet pentru decor ❤❤❤. Totul a fost minunat, de la buchetul de mireasă la cel de naşă, lumânări, decorul ceremoniei religioase, cristelnița, iar salaaaa... fără cuvinte, totul s-a completat foarte frumos cu pomii și tablourile, buturugile pentru candy bar, toate detaliile de pe mese, aranjamentele de flori, coloristica, fructele, jucăriile... totul. A fost o zi minunată pt noi, iar voi aţi avut o mare contribuție. Invitații noaştri au împărtășit aceleași gânduri și au înțeles munca depusă de voi și implicarea. Dacă aş fi lângă voi v-aş ştrânge tare în brațe. ❤❤❤🤗🤗🤗

Emilia Mireasă